Menu
Coșul tău

CĂMAȘA LUI HRISTOS

CĂMAȘA LUI HRISTOS
Nou
CĂMAȘA LUI HRISTOS

Descriere

Lloyd C. Douglas (1877-1951), unul dintre cei mai populari autori americani, a devenit cunoscut în special pentru romanele sale care explorează teme religioase și spirituale într-un mod accesibil și atrăgător pentru cititorii de toate vârstele, aceasta deoarece înainte de a-și începe cariera literară Douglas a avut o carieră îndelungată ca preot.

Cel mai cunoscut roman al său, „Cămașa lui Hristos”, publicat în 1942, a avut un succes enorm,transformându-l pe Douglas în unul dintre cei mai citiți autori ai timpului său. Împletind cu măiestrie istoria, religia și aventura, autorul prezintă povestea unui tribun roman, Marcellus Gallio, care, într-o întorsătură a destinului, câștigă la un joc de zaruri tunica purtată de Iisus înainte de crucificare. Deși inițial sceptic și dezinteresat de semnificația acestui obiect, Marcellus începe să experimenteze schimbări profunde în viața sa, pe măsură ce caută să afle mai multe despre omul care a purtat-o. Această căutare îl poartă pe Marcellus într-o călătorie prin Imperiul Roman, începând cu Ierusalimul în perioada crucificării lui Iisus Hristos, conducându-l spre o transformare spirituală și o înțelegere mai profundă a propriei sale existențe.

Cartea a devenit bestseller internațional, fiind apreciată atât pentru calitățile sale literare, cât și pentru mesajul inspirațional pe care îl transmite. „Cămașa lui Hristos” nu este doar o poveste despre călătoria unei tunici antice, ci și despre căutarea luminoasă a speranței și a redempțiunii prin credință și sacrificiu personal, rămânând o lectură esențială pentru oricine este interesat de întrebările veșnice ale umanității despre credință, iertare și sensul adevărat al vieții.


  • Stoc: In stoc
  • ISBN: 978-630-6613-24-3
39,99 lei
Fara TVA: 38,09 lei
Despre
Nr. pagini 592
Format 13/20
Tip copertă broșată
Anul apariției 2024

în curând

Lloyd C. Douglas

în curând

Scrie o recenzie

Te rog sa te autentifici sau sa-ti faci cont pentru a scrie o recenzie