Menu
Coșul tău

COLINA ÎNDRĂGOSTIȚILOR - povestiri orientale

COLINA ÎNDRĂGOSTIȚILOR - povestiri orientale
Nou Hot -14 %
COLINA ÎNDRĂGOSTIȚILOR - povestiri orientale

Descriere

Nicolae C. Batzaria (1874-1952), o personalitate complexă din istoria românilor, a fost prozator, publicist, poet, jurnalist și om politic. Discipol al istoricului Nicolae Iorga, Batzaria era poliglot, vorbea limbile turcă, greacă, bulgară, sârbă și franceză, pe lângă aromâna maternă și limba română. A publicat numeroase opere, atât pentru adulți, cât și pentru copii. 

Volumul Colina îndrăgostiților reunește douăzeci de povestiri captivante și misterioase, inspirate din viața orientală. Nu lipsesc din aceste texte poveștile despre îndrăgostiți și cele despre cadâne. În toate remarcăm stilul fermecător și inconfundabil al lui Batzaria, care ne poartă în lumi diverse și ne dezvăluie finaluri neașteptate.

„În zilele noastre, conducătorii de cămile arată cu mâna călătorilor ce străbat pustiul Hauran o ridicătură de nisip care se găseşte la dreapta drumului de caravane. E „Colina îndrăgostiţilor”, spun ei. Acolo şi-au găsit moartea tânărul Elmahir şi frumoasa Taluna, mândria şi podoaba tribului Beni-Malik.”

O lucrare deosebită, atât pentru pasionații de lectură, cât și pentru cei atrași de legendele Orientului.


  • Stoc: In stoc
  • ISBN: 978-606-630-6613-
29,99 lei
34,99 lei
Fara TVA: 28,56 lei
Despre
Nr. pagini 176
Format 13/20 cm.
Tip copertă broșată
Anul apariției februarie 2024

în curând

Nicolae C. Batzaria

în curând

Scrie o recenzie

Te rog sa te autentifici sau sa-ti faci cont pentru a scrie o recenzie