Menu
Coșul tău

Despre noi

Pasiunea pentru lectură și dragostea față de oameni ne-au determinat să înființăm o editură, să publicăm carte și să dăruim această pasiune tuturor. 

Ne dorim să fim aproape de sufletul cititorilor, aducând fiecăruia o rază de soare, un zâmbet, o bucurie, prieteni pentru o viață. Așa cum spunea Hemingway, nu există pe lume prieten mai loial decât o carte. Și toți avem nevoie de asemenea prieteni. Cărțile au puterea magică de a-i lega pe cititori, de a-i schimba, de a le lumina mintea, de a le da aripi cu care să zboare și de a-i ajuta în cele mai grele momente să rămână oameni și să creadă că binele învinge mereu, ca în basme. 

Editura Bookstory își dorește să vă ofere cărți valoroase, captivante, din cele mai variate domenii (cultură generală, istorie, memorii, biografii, romane, cărți pentru copii ș.a.) pentru sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră. 

Vă îndemnăm să descoperiți lectura sau să continuați să citiți, pentru că este una dintre cele mai frumoase aventuri pe care o puteți trăi. 

Pentru a facilita accesul la lectură pentru toate vârstele, Editura Bookstory dezvoltă proiecte împreună cu cotidiene naționale precum Adevărul și Gazeta Sporturilor. Cărțile Editurii Bookstory le găsiți la chioșcurile de ziare, în librării și în magazinele online.


„Cărțile ne sunt prieteni statornici... Ne sunt sfetnici și nu ne contrazic. Cărțile care ne plac sunt și urne pline de amintiri.”

̶  Mihail Sadoveanu  ̶