Menu
Coșul tău

Pagini legendare din istoria poporului român

Pagini legendare din istoria poporului român
Hot -13 %
Pagini legendare din istoria poporului român

Descriere

Râuri de cerneală au curs de-a lungul vremii în relatările despre istoria noastră. Dar ceea ce face ca această lucrare despre istoria neamului românesc să fie una deosebită, demnă de toată atenția, e faptul că oferă sinteze remarcabile referitoare la evenimentele ce au dus la formarea și evoluția poporului nostru, dovedindu-se de mare utilitate pentru oricine vrea să își aprofundeze cunoștințele.

Figuri legendare ale neamului, precum Burebista, Decebal, Traian, Neagoe Basarab, Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, care au lăsat în urma lor fapte și realizări memorabile, apar ca niște modele vii de curaj, vitejie, patriotism, demnitate pentru generațiile de azi, într-o vreme în care avem atâta nevoie de modele de acest fel pentru a ne păstra identitatea și libertatea noastră ca neam.

Scrisă într-un stil captivant și accesibil, lucrarea se adresează cititorilor de toate vârstele, fiind un prilej deosebit de a ne redescoperi izvoarele, rădăcinile, rostul și atuurile noastre pe lume, fără de care nu putem ajunge nicăieri.

  • Stoc: In stoc
  • ISBN: 978-606-95595-6-7
34,99 lei
39,99 lei
Fara TVA: 33,32 lei
Despre
Nr. pagini 352
Format 13/20 cm
Tip copertă broșată
Anul apariției 2022 Octombrie

în curând

Manole Neagoe

Scrie o recenzie

Te rog sa te autentifici sau sa-ti faci cont pentru a scrie o recenzie