Menu
Coșul tău

ROMÂNIA VĂZUTĂ DE DEPARTE

ROMÂNIA VĂZUTĂ DE DEPARTE
Nou -14 %
ROMÂNIA VĂZUTĂ DE DEPARTE

Descriere

În centrul fiecărei povești despre călătorie există întotdeauna un fir subtil care ne leagă de locul numit acasă. Nicolae C. Batzaria ne invită într-o călătorie unică prin paginile operei sale România văzută de departe, deschizând o fereastră către esența românească, așa cum se dezvăluie ea în contururi și culori privite din depărtare.

Această colecție de eseuri, reflecții și amintiri transcende simpla descriere a unui teritoriu, devenind o explorare profundă a identității, culturii și spiritului românesc. Autorul, prin ochii săi de călător și inima de român, dezvăluie straturile complexe ale unei țări frământate de istorie, dar care a fost mereu vibrantă și plină de speranță.

România văzută de departe nu este doar o carte despre o țară; este o carte despre noi toți cei care, indiferent de distanța fizică, purtăm în noi esența locurilor care ne-au modelat, Batzaria amintindu-ne că, deși putem călători în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, inima noastră rămâne ferm ancorată în locurile care ne-au definit.

O carte care se citește nu doar cu ochii, ci și cu sufletul.


  • Stoc: In stoc
  • ISBN: 978-630-6613-11-3
29,99 lei
34,99 lei
Fara TVA: 28,56 lei
Despre
Nr. pagini 176
Format 13/20 cm
Tip copertă broșată
Anul apariției 2024

în curând

Nicolae C. Batzaria

în curând

Scrie o recenzie

Te rog sa te autentifici sau sa-ti faci cont pentru a scrie o recenzie